Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μας καταδικάζουν να πεθάνουμε από το κρύο!


Πατριωτικό Μέτωπο – Συμμαχία για την Ελλάδα. Πυρήνας Φλώρινας.

Δελτίο Τύπου:

Τον βαρύ χειμώνα του 1941-1942   φέρνει με την απόφαση του για  διπλασιασμό της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης , στις ακριτικές περιοχές και ιδιαίτερα τη πόλη μας τη Φλώρινα, όπου ως γνωστόν έχουμε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες και η θέρμανση στα νοικοκυρά είναι απαραίτητο στοιχείο επιβίωσης, ο κ. Παπανδρέου.
Σαν να μην  έφταναν όλες οι δυσβάσταχτες φορολογικές επιβαρύνσεις που επέβαλε τη κυβέρνηση του ΔΝΤ της ΕΚΤ και των διεθνών τοκoγλύφων, προχωρά και σε αυτήν την αθλιότητα, καταδικάζοντας πολλούς φτωχούς  και ευάλωτους στις χαμηλές θερμοκρασίες πολίτες της πόλης μας αλλά και της περιοχής μας, σε θάνατο. Μια καταδίκη σε θάνατο του Φλωρινότικου Λαού, μόνο και μόνο για να γεμίσουν ακόμη περισσότερο οι τσέπες των διεθνών απατεώνων του ΔΝΤ. Φορολογεί ένα είδος ΑΠΟΛΥΤΗΣ ανάγκης για εμάς, ωσάν να ήταν είδος πολυτελείας

.Το Πατριωτικό Μέτωπο Φλώρινας:
  • Καταγγέλλει το τσαλαπάτημα του Λαού, που τέτοιο είχαμε να δούμε από τον καιρό της Κατοχής.
  • Καλεί όλους τους φορείς της περιοχής να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και χωρίς μισόλογα επί του ζητήματος, και να δράσουν δυναμικά ΤΩΡΑ. Αύριο είναι αργά. Οποιαδήποτε αδράνεια εκ μέρους των και οποιαδήποτε χλιαρή τοποθέτηση συνιστά ύβρι και περιφρόνηση απέναντι στον Λαό της Φλώρινας.
  • Καλεί τον Λαό να καταδικάσει με την ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές αυτούς που τον καταδίκασαν στην πείνα και στο κρύο, για να τους κόψει την φόρα.
  • Δεν ζητά το ίδιο την ψήφο κανενός, δεν “κατεβάζει” δικούς του υποψηφίους, δεν γυρεύει αξιώματα. Αμοιβή και κέρδος για εμάς είναι η προκοπή της πατρίδας μας.
  • Ζητά όμως από τους Έλληνες ομόνοια και συστράτευση, για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα που μας έκλεψαν, την αξιοπρέπειά μας.

Ως βαθύτατα Πατριωτικό-Δημοκρατικό Κίνημα, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως δεν θα ανεχθούμε την εξαθλίωση του περήφανου Λαού της Φλώρινας. Δεν θα επιτρέψουμε να πεθάνουν τα παιδιά μας από το κρύο. Ο αγώνας μόλις τώρα αρχίζει και η απάντησή μας, αν δεν αποσυρθεί η κατοχική απόφαση της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, θα είναι αυτή που πρέπει. Με πρώτη μας πράξη, το κάλεσμά μας τούτο σε όλον τον Φλωρινιότικο λαό, να είναι σε εγρήγορση.

Πατριωτικό Μέτωπο Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Δεν ζητά το ίδιο την ψήφο κανενός, δεν “κατεβάζει” δικούς του υποψηφίους, δεν γυρεύει αξιώματα. Αμοιβή και κέρδος για εμάς είναι η προκοπή της πατρίδας μας.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…….. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. Η ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή