Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Σύσκεψη του Πατριωτικού Μετώπου στους Κορυσχάδες.


Με μια συμβολική κίνηση και με ένα σαφές μήνυμα που έχει αποδέκτη την σημερινή κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, στους Κορυσχάδες του Καρπενησίου, την έδρα της πρώτης ελεύθερης Ελληνικής Δημοκρατίας και της πρώτης ελεύθερης Ελληνικής Βουλής μετά την επανάσταση του 1821, συνεδρίασε το Πατριωτικό Μέτωπο.

Στο μνημείο μπροστά από το ιστορικό κτίριο της Βουλής της ελεύθερης Ελλάδας, κατέθεσε δάφνινο στεφάνι για λογαριασμό του Κινήματος, ο Συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου Θεσσαλονίκης, ο Γιατρός μας, Στέργιος Πραπαβέσης.


Να υπενθυμίσουμε εδώ, πως η πρώτη ελεύθερη ελληνική Βουλή συγκροτήθηκε στους Κορυσχάδες, μέσα στα σκοτεινότερα χρόνια που πέρασε ο τόπος, την ναζιστική κατοχή το 1944, και παρήγαγε νομοθετικό έργο και πρόταση διακυβέρνησης του τόπου με τις δημοκρατικότερες διαδικασίες που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα και ο Λαός μας. Ένα πρότυπο Δημοκρατίας και Ελευθερίας, το οποίο είναι σήμερα, κάτι περισσότερο από αναγκαίο, μέσα στο νέο σκοτάδι της οικονομικής κατοχής που βιώνει ο τόπος μας.

Στην σύσκεψη των στελεχών του Κινήματος που ακολούθησε, μέσα σε κλίμα ανάτασης αλλά και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα και τον Λαό μας, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, τόσο από το κεντρικό όργανο του ΠΑΜ, όσο και από τα τοπικά στελέχη/μέλη/φίλους του Κινήματος, η αποφασιστικότητα του Πατριωτικό Μετώπου, να βάλει τέρμα στη σημερινή άθλια πραγματικότητα που επέβαλλαν ξένα κέντρα στον τόπο μας.

Τα όνειρα των αγωνιστών για μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, θα πάρουν εκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου